Türkiye’nin En Güzel Kamp Alanları

 

1. Akyaka (Muğla)

Bu kamp alanında tuvalet ve duşlar oldukça temizdir. Ayrıca market ve çadırınıza çekebileceğiniz elektrik bulunmaktadır. Kamp alanı yıl boyunca sezona göre farklı fiyatlarla işletilmektedir. Çadır ve karavan kampı için uygundur. Dalaman Havaalanını Akyaka’ya yaklaşık 70 kmdir.
akyaka-300x225
2. Karagöl (İzmir)

Karagöl, mitolojideki Tantalos efsanesine sahiplik eden Yamanlar dağında bulunur. Göl tektonik hareketlerin sonunda bu duruma gelmiştir. Etrafı geniş ormanlarla çevrilidir.Tesis yıl boyunca açıktır. Karagöl’e en yakın havaalanı İzmir Adnan Menderes Havaalanıdır.
karagol-kamp-alani
3. Olympos (Antalya)

Olympos, 80’lerde yabancıların gelmesiyle yavaştan ünlenen, tarihi dokusu ve doğasıyla insanı bambaşka duygulara götüren bir yerdir. Burada hem yeşile, hem tarihe hem de denizin maviliğine doyabilirsiniz. Burada kamp yapabileceğiniz yılın her dönemi açık birçok pansiyon vardır. En bilinen pansiyon ise Kadir’in Ağaç Evleridir. En yakın havaalanı Antalya Havaalanı Olympos’a 97 km.
olympos-antalya
4. Kelebekler Vadisi (Muğla)

Kelebekler Vadisi İşletmesi, Vadi sınırları dahilindeki tek işletmedir. İşletmemiz, tüm ulaşım, konaklama ve ziyaretçi ihtiyaçlarının tek elden giderilmesinden, konukların ve personelin güvenliğinin sağlanmasından, Vadi’deki doğal yaşamın korunması için gerekli önlemlerin alınmasından ve projelerin gerçekleştirilmesinden sorumludur.
3-kelebekler-vadisi-fethiye
5. Kabak Koyu (Muğla)

Muğla’nın bir diğer ilçesi olan Fethiye’ye bağlı Kabak Koyu, doğa ile masmavi denizin buluştuğu bir başka noktadır. Bölgede farklı konaklama seçenekleri sunan kamp alanları mevcuttur. Çadır kampı için uygundur. Dalaman havaalanı Kabak Koyu’na ortalama 80 km mesafededir.
kabak-koyu-oludeniz-800x500
6. Salda Gölü (Burdur)

Burdur ilinin Yeşilova ilçesine yaklaşık 4 km uzaklıkta bulunan Salda Gölü Türkiye’nin en derin, en berrak ve en temiz tektonik göllerinden biridir. Ayrıca bu göl beyaz kumları ve berrak suyu nedeniyle Türkiye’nin Maldivi olarak da bilinmektedir.
salda-golu
7. Kaş (Antalya)

Hem denize hem de Kaş merkeze yürüyerek ulaşabileceğiniz bir yerde bulunan Kaş Camping deniz kenarı ve yeşil severler için gayet uygun bir yerdir. Alan karavan ve çadır kampına uygundur. En yakın havalimanı 160 km ile Dalaman Havalimanıdır.
 1427563038817
8. Kapadokya (Nevşehir)

Kaya Camping 23 yıldır işletmede olan, ağaçlarla çevrili ve geniş alanında rahatlıkla çadır ve karavan kampı yapılabilen güzide bir yer. Yakındaki her türlü balon ve peri bacaları turlarına katılabilirsiniz. En yakın havaalanı 30 km ile Nevşehir Havaalanı.
 kapadokya
9. Ayvalık (Balıkesir)

Ayvalık kamping, sarımsaklı ile ayvalık merkez arasında yer alan ve şeytan sofrasını cepheden gören muhteşem bir mazaraya sahiptir. Ayvalık merkeze sadece 3 km uzaklıkta bulunuyor.
 ege_tatil_1339_53b5b8725b7dc
 10. Kazdağları (Balıkesir)

Kazdağları, ülkemizdeki oksijen deposu bölgelerinden birisidir. Sık ormanıyla, doğal yaşamıyla ve tertemiz havasıyla sizi kendisine hayran bırakır. Hızır kamp tam da Kirişlik Vadisi’nin eteğinde bulunan bir yerdir. Yaz sezonunda çadır kampına uygundur. En yakın havaalanı Balıkesir Havaalanıdır
 gol-kenarinda-kamp-7544

  • blank